Презентація програми Microsoft IT Academy студентам першого курсу

preview mta

20 - 26 листопада 2015 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

У рамках співпраці Київського університету імені Бориса Грінченка з корпорацією Microsoft Україна продовжується підготовка фахівців за програмою Microsoft IT Academy.

Для популяризації та інформування студентів про можливості міжнародної програми підготовки фахівців у галузі новітніх інформаційних технологій Microsoft з 20 по 26 листопада 2015 року з ініціативи доктора педагогічних наук, професора, члена-кореспондента НАПН України, проректора з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н.В. та НДЛ інформатизації освіти було проведено зустрічі зі студентами першого курсу Інституту суспільства, Інституту людини та Педагогічного інституту. Під час зустрічі, науковим співробітником НДЛ інформатизації освіти Бучинською Д.Л., презентовано програму Microsoft IT Academy, ознайомлено студентів з можливостями та перевагами участі у програмі та надано детальний інструктаж щодо реєстрації на авторизовані, безкоштовні для студентів Київського університету імені Бориса Грінченка, навчальні курси Microsoft IT Academy. На зустрічах були присутні понад 400 студентів.

Найбільше зацікавили першокурсників такі навчальні курси:

  • Office 365;

  • Digital Literacy - підбірка курсів з основ комп'ютерної грамотності;

  • Teaching With Technology – підбірка курсів з використання ІКТ в навчальному процесі;

  • Microsoft Office 2007;

  • Microsoft Office 2013.

Вітаємо колег та студентів з долученням до Microsoft IT Academy та початком набуття професійних ІКТ-компетенцій, які підтверджуються сертифікатом міжнародного зразка!

 

6V7KJQKLUS0
IMG_7749
qyOMfO8qLDs
rYmgTEpCU_s