Заняття в рамках Модулю 1 – «ІКТ в освіті» підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників Університету Грінченка

У квітні - травні 2018 року співробітниками НДЛ інформатизації освіти було проведено ряд занять в рамках Модулю 1 – «ІКТ в освіті» підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників Київського університету імені Бориса Грінченка.

Під час занять учасники були ознайомлені з основними підходами та вимогами до створення презентацій, методикою та інструментами створення відео-лекції, основними можливостями та ресурсами середовища Moodle, можливостями використання SMART-технологій та мали можливість створити власну відео-лекцію та інтерактивний урок в середовищі Smart Notebook.

Всі учасники підвищення кваліфікації отримали доступ до збірки навчальних матеріалів та додаткових ресурсів в спеціально підготовленому співробітниками НДЛ інформатизації освіти ЕНК «ІКТ на заняттях у вищій школі» та веб-сайті «Підвищення ІК-компетентності студентів та викладачів Київського університету імені Бориса Грінченка» .

Із наказом про підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників університету та розкладом занять можна ознайомитись за посиланнями: