Диспут «Освіта – релігія майбутнього. Шляхами Едмандрів до Малого Тібету та зустрічі з Далай Ламою»

В рамках проекту «Зустріч з лідером» відбувся диспут, майстер-клас «Освіта – релігія майбутнього. Шляхами Едмандрів до Малого Тібету та зустрічі з Далай Ламою» від експерта у сфері сучасної освіти, прогресивного керівника авторської школи Технологічний ліцей «Ліко» Олени Володимирівни Кухаревської. Лауреат премії “Жінка ІІІ тисячоліття 2018”, нагороджена нагрудними знаками «Відмінник освіти України», «Василь Сухомлинський»

Соціально-емоційне навчання....

Щаслива дитина – хороша людина….

Контроль ландшафту уваги…

Мир…відповідальність…медитації.

Такі поняття звучали під час проведення цієї «Зустрічі з лідером». Фото і розповідь про спілкування з Далай-ламою про Україну, виклики, які стоять перед нею, шляхи вирішення та власні емоції і переживання, які виникали в учасників української делегації освітян – все це створило атмосферу дружньої бесіди.

Почули прості, як усе істинне, поради Далай Лами та відповіді на важливі для нас питання - як нам бути сильною державою, творити мир …. А починати потрібно з Себе!

Майстер-клас був надзвичайно цікавим за своїм змістом та емоційно-насиченим добром, спокоєм…Немов би самі побували на тій зустрічі на вершинах Малого Тібету…

Диспут «Освіта – релігія майбутнього. Шляха...
Диспут «Освіта – релігія майбутнього. Шляха...
Диспут «Освіта – релігія майбутнього. Шляха...
Диспут «Освіта – релігія майбутнього. Шляха...