УГОДА про проходження виробничої практики студентами-консультантами ЮК «АСТРЕЯ», студентами Факультету права та міжнародних відносин на базі адвокатського об’єднання «АРТІЛЬ АДВОКАТІВ»

20 вересня 2017 року

м. Київ, вул. Борисоглібська, 16 в, офіс АО «Артіль адвокатів»

Колектив ЮК «АСТРЕЯ» та студенти ІІІ курсу Факультету права та міжнародних відносин, в рамках робочої зустрічі, завітали до адвокатського об’єднання «Артіль адвокатів». Під час зустрічі було досягнуто ряд домовленостей, зокрема підписано угоду про проходження виробничої практики студентами-правниками та обумовлені терміни проведення ІІ Школи з кримінального процесуального права України. Адвокатське об’єднання спеціалізується на цивільних, господарських та кримінальних справах. Діючі адвокати, в особі Андрія Подосінова та Ігоря Коржука, мають багаторічний та багатогранний досвід юридичної діяльності, зокрема в правоохоронних та правозахисних органах суду, прокуратури та поліції.

З огляду на те, що І Школа з кримінального процесуального права, яка відбулася у листопаді 2016 року, викликала велику зацікавленість у майбутніх юристів та адвокатської спільноти – у заході взяли участь понад 140 учасників з різних міст України, зокрема – студенти-правники вищих навчальних закладів, молоді практикуючі юристи, адвокати та науковці юридичних вузів та факультетів Києва, Сум, Миколаєва, Харкова, Хмельницького, Дніпропетровська, Черкас, Чернігова, Одеси тощо, було прийняте рішення продовжити традицію та заплановано проведення ІІ Школи на кінець листопада 2017 року.

На захід запрошені, в якості спікерів та гостей, відомі юристи, профільні адвокати та діючі судді, прокурори та слідчі м. Києва та України. Пропонується розглянути наступні питання: оскарження дій / бездіяльності слідчого та прокурора на стадії досудового розслідування; використання негласних слідчих розшукових дій під час судового розгляду справи; проблемні аспекти використання повноважень учасниками кримінального провадження на стадії досудового розслідування; особливості розслідування військових злочинів на Сході України.

 

УГОДА про проходження виробничої практики с...
УГОДА про проходження виробничої практики с...
УГОДА про проходження виробничої практики с...
УГОДА про проходження виробничої практики с...
УГОДА про проходження виробничої практики с...
УГОДА про проходження виробничої практики с...