VIII Форум молодих юристів України Всеукраїнський конкурс «Молодий правник року за результатами 2016 року»

29 вересня 2017 року

м. Київ, провулок Рильський, 10

Міністерство юстиції України

Колектив Юридичної клініки та студенти першокурсники Факультету права та міжнародних відносин Університету Бориса Грінченка взяли участь у VIII Форумі молодих юристів України, організованому Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України за підтримки адвокатських об’єднань «Юскутум», «Клочков», «Profecto», «Василь Кісиль і Партнери», «Arceo», Інституту політико-правових та релігійних досліджень, Асоціації правників України, Юридичної газети та Видавничого дому Ін-Юре. Захід приурочено до 10 річниці створення Координаційної ради молодих юристів при Міністерстві юстиції України, яку вже досить довгий час очолює Андрій Бутенко.

В рамках відкриття Форуму молоді праники мали нагоду поспілкуватися з заступником Міністра юстиції України Гієм Гецадзе, головою Координаційної ради молодих юристів України Андрієм Бутенко, національним менеджером програми у сфері верховенства права і прав людини Координатора проектів ОБСЄ в УкраїніНаталією Бецою, керуючим партнером АО «Profecto» Назаром Марківом, в.о. ректора ТОВ «Академія адвокатури України» Тетяною Варфоломеєвою та координатором Форуму, заступником голови Координаційної ради молодих юристів України Євгеном Которобаєм.

Роботу Форуму було поділено на три секції з актуальних для юридичної спільноти питань: бачення юристами сучасних ризиків ведення бізнесу; інновації в юридичній професії; реалії та реформування судових процесів.

Учасники мали можливість в рамках секцій поспілкуватися з провідними фахівцями у царині права, зокрема з Оксаною Крижанівскою, партнером, адвокатського об’єднання «АLEXANDROV & PARTNERS»;Володимиром Рудніченко, адвокатом компанії «Integrites»;Дмитром Онученком, адвокатом адвокатського об’єднання «Юскутум»; Андрієм Слюсарем, юристом адвокатського об’єднання «Василь Кісіль і Партнери»; Анною Бабич, партнером адвокатського об’єднання «Aequo» та головою Комітету з корпоративного права та фондового ринку Асоціації правників України тощо.

Стосовно Всеукраїнського конкурсу «Молодий правник року за результатами 2016 року» цього річ оргкомітетом було вирішено проводити конкурс у 8 номінаціях. До організаційного комітету надійшло близько 600 анкет. Після декількох етапів відбору було визначено по 3-5 лауреатів у кожній номінації в залежності від кількості надісланих анкет, серед них експертами було обрано найкращого. У конкурсі брали участь правники з різних регіонів країни у віці до 35-ти років, які досягли високих результатів у своїй спеціальності протягом 2016 року. Молодих правників нагороджувалиперший Президент УкраїниКравчук Леонід,заступник міністра юстиції УкраїниПетухов Сергій,керуючий партнер АО «Юскутум»Афян Артем,керуючий партнер АО «Profecto»Марків Назар,керуючий партнер АО «Аrceo»Федоренко Дмитро.

Молодими юристами 2016 року стали:

Молодий правник – громадський діяч: Старосольська Соломія Петрівна – радник міжвідомчої координаційної ради з питань правосуддя щодо неповнолітніх.

Молодий помічник адвоката : Шуфрич Ірина Юріївна – помічник адвоката Заводського району м. Миколаєва.

Молодий державний службовець : Кисіль Андрій Вікторович – заступник начальника відділу Департаменту патрульної поліції.

Молодий юрисконсульт : Маркевич Ігор Богданович – старший юрист ТОВ «Юридична компанія «Ловейлс».

Молодий адвокат : Григоренко Юрій Сергійович – адвокат АО «Адвокатська компанія АЛЬФА-ЛіГАЛ».

Молодий працівник судової системи : Марченко Артем Анатолійович – помічник судді Київського апеляційного адміністративного суду.

Молодий нотаріус : Петутіна Юлія Олександрівна – приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу.

Молодий науковець : Легеза Євген Олександрович – професор кафедри адміністративного та митного права Університету митної справи та фінансів, доктор юридичних наук, доцент.

Колектив ЮК «Астрея» висловлює великі слова вдячності організаторам заходу, зокрема Андрію Бутенку, за надану можливість послухати та поспілкуватися із провідними представниками юридичного простору та, безумовно, познайомитися особисто із першим Президентом України Леонідом Кравчуком.

 

VIII Форум молодих юристів України Всеукраї...
VIII Форум молодих юристів України Всеукраї...
VIII Форум молодих юристів України Всеукраї...
VIII Форум молодих юристів України Всеукраї...
VIII Форум молодих юристів України Всеукраї...
VIII Форум молодих юристів України Всеукраї...
VIII Форум молодих юристів України Всеукраї...
VIII Форум молодих юристів України Всеукраї...
VIII Форум молодих юристів України Всеукраї...