ЮК «Астрея» Факультету права та міжнародних відносин Університету Грінченка у новому складі

20 вересня 2018 року

м. Київ, вул. Тимошенка, 13 б

 

ЮК «Астрея» зібралася перший раз у новому складі. До роботи залучено 10 студентів-правників другого курсу Факультету права та міжнародних відносин – Сніжана Ворчакова, Вікторія Яковлєва, Вікторія Музика, Людмила Лещенко, Крістіна Козяр, Ілона Тимошенко, Дар’я Чиж, Ольга Чижевська, Анастасія Іванова та Єгор Довгополий.

Постійний склад колективу юридичної клініки підсилений студентами-консультантами третього та четвертого курсів – Сергій Гаргун, Ангеліна Івашкевич, Євгенія Торчинська, Анастасія Комісаренко, Ніна Малєкіна та Віктор Вовк, які вже понад два роки працюють у ЮК «Астрея».

Наставниками та координаторами майбутніх студентів-консультантів юридичної клініки призначені студенти-консультанти (набір 2014 рік), нині магістри Факультету права та міжнародних відносин – Анна Тарко, Катерина Лизогуб та Світлана Храпко.

До кураторства юридичною клінікою залучені нові викладачі кафедри Публічного та приватного права – Наталія Хатнюк та Олена Калашник, продовжують кураторство Дмитро Бойчук та Олексій Богашов.

У майбутніх студентів-консультантів була чудова можливість поспілкуватися із студентами юридичної клініки першого складу, які із великим задоволенням поділилися особистим досвідом і знаннями здобутими у ЮК «Астрея», протягом чотирьох років. Визначили основні напрями діяльності та функціонування юридичної клініки, зокрема спланували низку масштабних заходів у тісному співробітництві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством юстиції України та Оболонською районною в м. Києві державною адміністрацією, у рамках Соціального проекту «З Києвом і для Києва» та «Я маю право» на місцевому, регіональному та всеукраїнському рівнях.

 

ЮК «Астрея» Факультету права та міжнародних...
ЮК «Астрея» Факультету права та міжнародних...
ЮК «Астрея» Факультету права та міжнародних...
ЮК «Астрея» Факультету права та міжнародних...
ЮК «Астрея» Факультету права та міжнародних...