Оголошується конкурс для викладачів Університету для участі у програмі академічної мобільності Еразмус+КА107 в Університеті Кадису (Іспанія)

Останній термін подачф документів: 28 листопада 2016 року до 12.00
Контактні
особи у НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти:
Виговська О.С., завідувач НДЛ, е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Коргуник Ю.В., молодший науковий співробітник НДЛ, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Телефон: 272 18 62

  

Шановні викладачі Університету Грінченка, відкривається конкурс для участі у програмі академічної мобільності Еразмус+КА107 в Університеті Кадису (Іспанія) у рамках програми академічної мобільності. Програма викладацької мобільності Erasmus + KA 107 дає можливість професорсько-викладацькому складу університетів-партнерів пройти викладацьке стажування в Університету Кадису протягом другого семестру 2016-2017 академічного року. Викладачі-учасники програми Erasmus + КА107 отримують стипендію для проходження стажування в Університету Кадису з обов'язковим проведенням як мінімум 8 лекційних годин, встановлення контактів з колегами і з Університету Кадису, обговорення питань співробітництва та обміну досвідом.

У Конкурсі можуть брати участь викладачі Університету, які відповідають наступним вимогам:

  1. Є викладачем Київського університету імені Бориса Грінченка.
  2. Володіє іспанською або англійською мовою не нижче рівня B2.
  3. Може читати дисципліни, які викладаються в Університеті Кадису (список дисциплін дивитись за посиланням)

Для участі у Конкурсі на здобуття стипендії необхідно до 12.00. 28 листопада 2016 року подати до НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти (вул. Бульварно-Кудрявська 18/2, каб. 205) такі документи (в електронному і паперовому вигляді):

  1. Ксерокопію закордонного паспорту (перша сторінка)
  2. Коротке резюме із списком публікацій іспанською або англійською мовою (максимальний обсяг – 2 сторінки формату А4).
  3. Сертифікат про підтвердження знання англійської або іспанської мови не нижче рівня B2 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як TOEFL, IELTS тощо). У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet, який потрібно завірити у викладача іноземної мови (завідувача кафедри) та поставити печатку в деканаті.
  4. Мотиваційний лист (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4).
  5. Аплікаційну форму (Application Form)прохання аплікацію заповнювати тільки на комп’ютері.
  6. Договір на стажування (Mobility Agreement) – прохання договір заповнювати тільки на комп’ютері.

Документи, надіслані після вказаного терміну, не будуть прийняті до розгляду.