В Київському університеті імені Бориса Грінченка працює

Microsoft IT Academy

Якщо у Вас виникає запитання: «Навіщо воно нам?!»,

то пропонуємо ознайомитись з наступною інформацією:

 

Більше 50% професій сьогодні вимагають того чи іншого рівня володіння ІТ. За оцінками експертів, до 2017 року потреба зросте до 77% у всіх професіях. Таким чином, у найближчі роки спостерігатиметься значний дефіцит фахівців з необхідним набором ІТ навичок. У свою чергу це створить певний рівень очікувань ІТ кваліфікації випускників ВНЗ. У відповідь на потреби ринку праці, Microsoft створив та постійно оновлює зміст програми IT Academy.

 

Програма дозволяє проводити високоякісне навчання за авторизованими курсами Майкрософт. Отримані в результаті навчання знання, вміння та навички дозволяють слухачам скласти іспит на МІЖНАРОДНИЙ СЕРТИФІКАТ ІТ-професіонала або користувача.

 

При реєстрації в MicrosoftITAcademy Ви отримаєте доступ до:

  • Системи дистанційного навчання E-learning з набором онлайн курсів;
  • Навчальних курсів для викладачів ВНЗ;
  • Планів занять та супутних навчально-методичні матеріалів;
  • Сертифікаційних іспитів Microsoft для викладачів та слухачів курсів;
  • Набору пакетів Microsoft Office для навчальних лабораторій.

 

Отримані в результаті навчання знання та навички дозволять досконало оволодіти роботою в середовищі Microsoft Office, стати фахівцем у галузі інформаційних технологій з різних спеціальностей (технічна підтримка настільних і портативних комп'ютерів; адміністрування комп'ютерних систем, мереж і баз даних; розробка складних додатків і баз даних у різних середовищах); педагоги на високому рівні можуть оволодіти ІКТ та використовувати технології у викладацькій діяльності, згідно рекомендацій UNESCO ICT Competency Framework for Teachers. Всі Ваші здобутки підтверджуються МІЖНАРОДНИМ СЕРТИФІКАТОМ!

 

Реєстрація на курси MicrosoftITAcademy

 

Посилання для входу (для зареєстрованих користувачів)  - http://itacademy.microsoft.com/?whr=default

 

Дізнатися детальніше про переваги IT Academy для студентів ви можете ТУТ

 

mita