Спільне засідання Студентського парламенту Університету з ректоратом

10 лютого 2014 року в конференц-залі нашого Університету відбулось спільне засідання Студентського парламенту Університету з ректоратом. Були розглянуті питання, які є актуальними для студентів-грінченківців.

Пройшов відкритий діалог щодо удосконалення навчального процесу, зокрема, прозвучали пропозиції про покращання системи навчальних дисциплін за вибором студентів, дистанційних курсів, розкладу занять. Студентів хвилюють і питання проходження практики, відкриття нових спеціальностей, підготовки до творчих конкурсів вступників, а також працевлаштування після завершення навчання в Університеті. Під час зустрічі особливу увагу було приділено рівню культури поведінки наших студентів. Зустріч засвідчила, що Студентський парламент усвідомлює свою роль у підтримці студентів соціальних категорій і потребу у посиленні взаємодії з ними.

Зустріч носила конструктивний характер: була спрямована на виявлення і обговорення критичних моментів, визначення шляхів їх розв’язання і як результат - з усіх обговорюваних питань було прийнято відповідні рішення.  

 

1
2
3
4