Київський університет імені Бориса Грінченка став переможцем Національного конкурсу «Корпоративне волонтерство в Україні 2014-2015»

28 грудня 2015 року в Києві оголосили переможців Всеукраїнського конкурсу «Корпоративне волонтерство в Україні 2014-2015».

Конкурс, що тривав впродовж минулого року, зібрав кращі практики бізнесу, які допомагають вирішувати гострі соціальні та екологічні проблеми суспільства, залучаючи експертизу компаній та знання, досвід і робочий час співробітників. Цього року було особливо відзначеноорганізації та установи, волонтерські програми яких спрямовані на подолання наслідків соціальних  конфліктів.

Київський університет імені Бориса Грінченка отримав перемогу у номінації «Партнерська програма: Освіта». Це є високою оцінкою Соціального проекту «З Києвом і для Києва»,програма якого продемонструвала, що робочий час, досвід та знання співробітників допомагають вирішувати нагальні проблеми в різних сферах суспільного життя.

Конкурс, який проводився в Україні вчетверте, був ініційований Фондом Східна Європа в партнерстві з мережею Глобального договору ООН в Україні та Українським форумом благодійників. Оцінка відбувалась за британською методологією, розробленою організацією Business in the Community, яка є однією з провідних експертних організацій Європи у сфері розвитку корпоративної соціальної відповідальності та корпоративного волонтерства.

 

eastern europe