Щиро вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

 

Стає історією ще один рік життя, рік спільної роботи в нашому  Університеті, рік поступу в усвідомленні цінностей корпоративної культури, успішної реалізації нашої місії та візії,  рік 150-ої річниці від дня народження нашого ідейного лідера – Бориса Грінченка. Багато добрих справ зроблено колективом нашого навчального закладу, що увінчалися певними досягненнями, визнанням національного та міжнародного рівнів.

Наш університет – це справжня грінченківська родина студентів, викладачів та усіх співробітників, об’єднаних спільною метою.

2013 рік став роком серйозного випробування для нашої країни і для кожного з нас. Впевнений, що ми з гідністю подолаємо проблеми,  і в новому 2014 році будемо більш згуртованими, допомагатимемо і підтримуватимемо одне одного, проявляючи найкращі людські риси, працюватимемо і навчатимемося так, щоб з добрими особистими і загальними результатами завершити наступний рік.

Від усього серця дякую усім Вам за щоденну сумлінну працю, а студентам - за навчання та взаєморозуміння! Бажаю міцного здоров’я,  щастя та успіхів у 2014 році!

 

З повагою,

Віктор Огнев’юк

 rektor