Сьогодні, у міжнародний День студента, висловлюю своє захоплення більшістю з Вас, які є не тільки успішними студентами, а й людьми з активною громадянською позицією, які, з першого дня і до перемоги, брали дієву участь у Революції Гідності. Серед Вас є і ті, хто брав участь в АТО, або у ці дні та години зі зброєю в руках захищає Україну, хто своєю посильною участю допомагає українській армії і добровольчим формуванням у боротьбі з ворогами, хто дбає про поранених та сім’ї загиблих. Пишаюся кожним таким студентом і завдячую долі, що маю нагоду служити вам і нашому Університету.
Щиро дякую усім студентам, хто виявляє лідерські якості в навчанні і наукових дослідженнях, спорті і мистецтві, волонтерстві і реалізації наших соціальних проектів. Ви правдиво реалізуєте місію нашого Університету в служінні людині, громаді і суспільству.
У цей день користуюся нагодою і бажаю усім поколінням студентів –грінченківців та студентам України міцного здоров’я, впевненості, сили, наснаги, успіхів у навчанні та особистому житті! З власного досвіду знаю, що студентські роки – це весна у житті людини! Бережіть своє життя і здоров’я, кохайте, будьте щасливими і успішними! Любіть нашу неньку Вітчизну!
Слава українським студентам! Слава Україні!

Щиро Ваш, 
Віктор Огнев’юк