Дорогі студенти – грінченківці! Дорогі студенти всіх поколінь! Маю честь привітати Вас із Міжнародним днем студента!

Студентські роки - це, мабуть, найбільш важливий для людини час, коли вона переходить межу юності і дорослості. У ці роки всі ми зустрічаємо нових людей, які можуть стати друзями на все життя, заводимо знайомства, закохуємося, проходимо випробовування успіхами та невдачами, зачаруванням та розчаруванням. І навіть ті, хто вчився у вузі кілька десятків років тому, насправді завжди залишаються в душі студентами: з невгамовною спрагою відкриттів, готовністю змінювати все довкола і невпинним устремлінням рухатися вперед.

Саме така молодь потрібна Україні, потрібні її знання, наполегливість, непримиренність до несправедливості та віра у власні сили та власні перспективи у демократичній і процвітаючій країні.

Бажаю Вам, щоб кожна мить студентського життя була неповторна, радісна та незабутня. Хай кожний день наближає Вас до визначеної Вами мети. Зичу кожному з Вас примноження інтелектуального і духовного потенціалу, гармонії емоцій, надзвичайних успіхів у навчанні та нових творчих звершень! Бажаю вірних друзів, взаємного кохання і здоров’я!

Зі святом!

 

Щиро Ваш,
Віктор Огнев’юк