Дорогі студенти, шановні колеги! Дорогі друзі! Сердечно вітаю Вас з нагоди світлих і радісних свят Різдва Христового і Нового 2017 року!

Різдвяно-новорічні свята – це улюблені й радісні дні, наповнені вірою у перемогу добра над злом, світла над темрявою, любов’ю, надією, спільною радістю і сподіваннями на краще життя та мир.

Озирнувшись назад можемо стверджувати, що 2016 рік не пройшов марно, він був насичений різноманітними подіями, напруженою працею, глибоким змістом та успіхами. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень, нового професійного і життєвого досвіду, уроків мужності і боротьби.

Щиро вдячний Вам за кропітку працю заради успіху української молоді, розвитку України, рідного Києва і нашого Університету!

Мені випала велика честь працювати на посаді ректора Університету Грінченка, служити кожному з Вас, а разом з Вами Києву і Україні. Кожного дня ми не тільки виконуємо свої професійні обов’язки, а й турбуємося про захисників України, дбаємо про хворих та обездолених, проводимо соціальні, мистецькі та екологічні заходи. Дякую за Вашу відданість нашим спільним ідеалам і цінностям!

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає Ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут Вашим сім’ям. Нехай панують у Ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

Миру і процвітання Україні!

Миру і щастя усім добрим людям нашої планети!

Щасливих Різдвяних і Новорічних свят!

 

Віктор Огнев’юк