Вітання з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим

Дорогі студенти, шановні колеги!

Сердечно вітаю Вас з нагоди світлих і радісних свят –

Різдва Христового та Нового 2018 року!

Новорічно-різдвяні свята – це нові надії та сподівання, нові життєві задуми та мрії. У ці дні ми плануємо прийдешнє і підсумовуємо зроблене, радіючи успіхам.

Грінченківська родина згадуватиме 2017-й низкою яскравих подій та звершень. Цього року вдалим виявився набір студентів, аспірантів та докторантів. Також 2017-й став успішним у здобутті міжнародних наукових проектів. Окрім індивідуальних грантів, науковці-грінченківці виграли три міжнародні проекти – за Програмою Європейського Союзу Еразмус+ (напрям “Розвиток потенціалу вищої освіти” і напрям “Жана Моне”) та за Програмою Міжнародного Вишеградського фонду. Цьогоріч розпочато реалізацію академічної мобільності у рамках Еразмус+ з Університетом Кадису (Іспанія), Університетом Тампере (Фінляндія) та Русенським університетом (Болгарія).

2017-18 навчальний рік розпочався із запровадження Нової освітньої стратегії Університету для кращої підготовки студентів до практичного застосування знань, зокрема у новостворених Центрах компетентностей. До того ж студенти мають змогу навчатися, використовуючи майже повністю оновлене комп’ютерне обладнання та нове програмне забезпечення.

Ще одним приємним здобутком 2017-го стало відкриття нового спортивного комплексу на території Університетського коледжу (проспект Ю. Гагаріна, 16).

У 2017 році Університет долучився до загальнонаціонального проекту Нова українська школа і розпочав упровадження нової освітньої програми «Початкова школа: освіта для життя» у 44 школах міста Києва.

Варто відзначити високий рівень проведених у 2017-му міжнародних, всеукраїнських наукових конференцій, конгресів, семінарів і загальноуніверситетських святкових заходів.

Усе це стало можливим завдяки праці та ініціативі членів нашої команди-грінченківців. Попереду – Нова стратегія розвитку Університету та наше незмінне прагнення досягати нового рівня досконалості.

Висловлюю глибоку вдячність усім, хто своєю працею зробив можливими сьогоднішні та майбутні досягнення.

Щиро дякуємо українським воїнам, завдяки яким ми маємо мирне небо над головою та можливість відзначати новорічні свята!

У переддень Різдва Христового та Нового року щиро дякую професорсько-викладацькому колективу, всім співробітникам, студентам-грінченківцям за досягнення у навчанні і діяльність в органах студентського самоврядування, наукових дослідженнях, вірність цінностям Університету, активну участь в університетських починаннях.

Сподіваймося, що 2018 рік принесе мир і затишок у кожну оселю, злагоду і благополуччя у кожну українську родину, дасть сили й наснаги на нові звершення!

Здоров’я, добробуту, щастя та Божого благословення зичу кожній добропорядній людині у прийдешньому році!

 

Щасливих свят!

З Новим роком!

 

Зі щирими побажаннями -

Віктор Огнев’юк