Шановні випускники шкіл, ліцеїв, гімназій і коледжів!

Перед Вами постає питання вибору університету, в якому здобуватимете бажаний освітній і професійний рівень. Від правильності цього кроку залежить не лише те, як Ви житимете найближчі чотири–п’ять років, які нові знання, враження, почуття супроводжуватимуть Ваше студентське життя, а й, насамперед, Ваш професійний шлях і кар’єрний успіх!

Вступивши на навчання до Київського університету імені Бориса Грінченка - Ви зробите правильний вибір Адже наш навчальний заклад має сучасну матеріальну базу, висококваліфікований професорсько – викладацький склад, який готує фахівців за різними напрямами підготовки. Достатній ліцензійний обсяг і державне замовлення дозволять прийняти на навчання випускників, які мають належні знання і бажають здобути якісну сучасну освіту, гарантовану державою.

Необхідну інформацію Ви зможете отримати на сторінці порталу Університету "Вступник-2011", а також за телефоном (044) 428-34-07.

До нашого Університету мають змогу вступити й випускники - молодші спеціалісти, бакалаври та спеціалісти з інших ВНЗ на відповідні програми підготовки.

Шановні друзі! Навчання в нашому Університеті дозволить Вам зайняти гідне місце в суспільстві, досягти бажаних результатів у професійній діяльності та кар’єрного росту. Тож запрошую Вас на навчання до Київського університету імені Бориса Грінченка, до нашої великої грінченківської родини!

З повагою,

Ректор Віктор Огнев’юк