Засідання ректорату 13 січня 2014 року

DSC0536613 січня 2014 року
м. Київ, вул. Воровського 18/2

 

 

 

13 січня 2014 року в залі Вченої ради відбулось чергове засідання ректорату, перше в поточному календарному році. Було обговорено низку питань організаційної, навчальної, інформаційної та соціально-гуманітарної роботи Університету.

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи О.Б.Жильцов провів порівняльний аналіз середньої вартості навчання за структурними підрозділами та поінформував про складові вартості навчання у 2013-2014 навчальному році. Спільно було розглянуто питання встановлення вартості навчання у 2014-2015 навчальному році.

Завідувач НМЦ розвитку культури лідерства О.А.Зеленюк доповіла про проекти з розвитку культури лідерства заплановані у 2014 році в університеті.

Про участь університету в освітніх виставках та результати роботи з просування сторінок університету в соціальних мережах за 2013 рік відзвітувала завідувач НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності Н.В.Горбенко.

Члени ректорату також обговорили хід підготовки до ряду урочистих заходів присвячених відзначенню 150-річчя від дня народження Бориса Грінченка, які відбудуться 22 січня 2014 року:

11:00 Всеукраїнська науково-практична конференція “Я йшов туди, де гуркіт праці чути …” (VІ Грінченківські читання)

15:00 Урочистості та мистецький вечір за адресою м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 13-Б, навчальний корпус Київського університету імені Бориса Грінченка.

На ректораті також розглядалися питання надання додаткових освітніх послуг, проведення спільних заходів з редакцією газети «День», та інші нагальні питання.

Проректор з наукової роботи Л.Л.Хоружа повідомила про те, що незабаром університет отримає доступ до нових електронних ресурсів науково-метричних баз даних.

З усіх питань було прийнято узгоджені рішення.