Засідання ректорату 29 квітня 2013 року

IMG 6057629 квітня 2013 року
вул. Воровського 18/2

 

 

На черговому засіданні проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи О.П.Турунцев доповів про план ремонтно-будівельних робіт в навчальних та інших корпусах Університету у 2013 році, прийнятий згідно з заявами від структурних підрозділів. План схвалено, зауважень не було.

Ректор В.О.Огнев’юк поінформував про планування науково-методичної конференції, яка відбудеться 28 серпня та проведення посвят у студенти першокурсників 2013-14 н.р., що пройдуть 29 та 30 серпня.

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи О.Б.Жильцов доповів про затвердження вартості навчання на 2013-14 н.р. та про організацію випусків студетів.

У період з 13 по 17 травня, в рамках тижня науки, в Університеті відбудеться багато заходів. Про їх організацію та проведення повідомила проректор з наукової роботи Л.Л.Хоружа.

Проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Т.Ю.Бєлофастова поінформувала всіх присутніх про творчі досягнення студентів Університету на V Міжнародній Олімпіаді «Мій світ – мистецтво!», XV Міжнародному фестивалі студентських театрів естрадних мініатюр «Студентські жарти - 2013» та інших всеукраїнських і міжнародних конкурсах.

Про хід подачі документів до конкурсу на заміщення вакантних посад в Університеті поінформувала радник ректора з правових та кадрових питань Ю.О.Даценко.

На ректораті також обговорювалися питання створення підрозділів з ІКТ компетентності в Інститутах, планування підвищення кваліфікації та стажування науково-педагогічних працівників, обговорення та погодження відряджень співробітників та інші нагальні питання поточної діяльності Університету.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення.