Засідання ректорату 11 березня 2013 року

IMG 6057611 березня 2013 року
вул. Воровського 18/2

 

 

 

На черговому засіданні ректор В.О.Огнев’юк поінформував про результати участі Університету у 19-му міжнародному освітньому ярмарку «Перспективи – 2013», який пройшов з 7 по 9 березня у м. Варшава (Польща); про обговорення з Вищою школою педагогічною (Варшава) тематику спільних наукових досліджень: «Зв’язок вищої освіти з ринком праці», «Етичні засади підготовки вчителя», «Стиль і навчання в сучасній школі» та про участь творчої групи студентів і викладачів нашого Університету у проекті «Польські університети очима українських студентів».

Про участь у рейтингу ВНЗ України та динаміку його показників доповів проректор з науково-методичної та навчальної роботи О.Б.Жильцов.

Проректор з наукової роботи Л.Л.Хоружа поінформувала про планування тижнів науки в Університеті у травні місяці.

Виступ радника ректора з правових та кадрових питань Ю.О.Даценко був присвячений змінам до умов прийому на роботу і звільнення та визначенню термінів оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад.

Директор Інституту мистецтв К.Ю.Бацак доповів про хід підготовки до проведення Всеукраїнського фестивалю хорового мистецтва, присвяченого 150-ій річниці від дня народження Бориса Грінченка.

На ректораті також обговорювалися питання проведення роботи із співробітниками та студентами щодо усвідомлення місії і цінностей Університету, план роботи телецентру “АстудіЯ” та хід роботи над створенням нових сайтів інститутів.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення.