Засідання ректорату 25 лютого 2013 року

IMG 6057625 лютого 2013 року
вул. Воровського 18/2

На черговому засіданні ректорату проректор з науково-методичної та навчальної роботи О.Б. Жильцов проінформував про рейтинг ВНЗ та проект державного замовлення на 2013 - 14 навчальний рік.
Виступ проректора з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи О.П. Турунцева був присвячений організаційним заходам щодо підготовки Університету до початку 2013-2014 навчального року; він детально розповів про хід ремонтно-будівельних робіт та плани придбання додаткового обладнання.
Проректор з наукової роботи Л.Л. Хоружа доповіла про підготовку студентів до участі у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади, а також про хід співпраці з фондом Богдана Гаврилишина.
У період з 25 лютого по 8 березня в Університеті проходитиме багато благодійних, культурно-мистецьких та концертно-розважальних заходів. Про їх організацію та проведення повідомила проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Т.Ю. Бєлофастова.
Про нагородження працівників Університету в поточному році доповіла радник ректора з правових та кадрових питань Ю.О.Даценко.
Також на засіданні ректорату обговорювалися інші нагальні питання поточної діяльності Університету.
З усіх питань прийнято узгоджені рішення.