Засідання ректорату 22 жовтня 2012 р.

IMG 597022  жовтня 2012 р.
вул. Воровського, 18/2

22 жовтня 2012 р. на черговому засіданні ректорату було розглянуто низку питань з навчальної, наукової, соціально-гуманітарної, інформаційної, кадрової та правової роботи.
Було розглянуто питання розвитку корпоративної культури й навчання персоналу, вироблено підходи до поширення культури лідерства в Університеті, підбито підсумки відкриття ІІІ етапу соціального проекту «З Києвом і для Києва», проаналізовано результати проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Фізична культура і здоров'я людини: історія, сьогодення, майбутнє».
Проректор з науково-методичної та навчальної роботи О.Б.Жильцов поінформував про заплановані заходи профорієнтаційної роботи Університету.

На засіданні також обговорювалися питання проведення урочистостей з нагоди Дня університету 9 грудня ц.р. та новорічних свят.
Проректор з наукової роботи Хоружа Л.Л. акцентувала увагу на формуванні тематичного плану видань на 2013 рік та поінформувала про цьогорічний прийом до аспірантури.
Радник ректора з кадрових та правових питань Даценко Ю.О. поінформувала про нові вимоги щодо оформлення погодинної оплати праці. Особливу увагу було приділено питанням проведення Конференції трудового колективу.
З усіх питань прийнято узгоджені рішення.