Засідання ректорату 23 липня 2012 р.

IMG_0783_small23 липня 2012 року

вул. Тимошенка 13б

23 липня 2012 р. на засіданні ректорату було зроблено поточний аналіз вступної кампанії. Ректор Університету, доктор філософських наук, професор В. О. Огнев’юк зазначив, що цього разу її результати перевершили очікування, адже кількість поданих заяв від вступників без малого вдвічі більша від найкращих попередніх років (13637 заяв). 
Проректор з навчально-методичної роботи, кандидат педагогічних наук О. Б. Жильцов детально – у цифрах і фактах – розповів про перебіг вступної кампанії, визначив спеціальності та напрями, які користуються підвищеним попитом у молоді, що сформувало відповідний конкурс, аж до 120 заяв на місце, відзначив також роботу студентів Інституту Лідерства та соціальних наук у приймальній комісії.
Про підготовку університетських корпусів і приміщень до нового навчального року звітував проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи О. П. Турунцев. Він зазначив, що ремонтно-будівельні роботи по усіх об’єктах виконуються у цілому успішно, у намічені терміни, і їх буде завершено до початку занять.
Заступник директора ІППО з навчально-методичної роботи, кандидат психологічних наук, доцент О. В. Кочерга представив довідкове видання «Освіта столиці у 2012-2013 навчальному році. Серпневі конференції, семінари, круглі столи, майстер-класи».
На ректораті було визначено, що 27 серпня в усіх інститутах відбудуться збори студентів-першокурсників. Графік зборів незабаром буде розміщено на нашому сайті.
Дні Посвяти у студенти відбудуться 30 і 31 серпня, а в Університетському коледжі – 1 вересня. Про це також буде повідомлено на сайті найближчим часом.
28 серпня о 9.00 відбудеться засідання Вченої Ради Університету, а в 11.00 розпочнеться робоча науково-методична конференція.
З інформацією про співпрацю з американськими університетами виступив ректор Університету В. О. Огнев’юк. Він поділився враженнями щодо робочої поїздки до США, перебування у кількох штатах, спілкування з керівництвом п’яти університетів. Розповів про спільні риси й відмінність університетської освіти в Україні та Америці, визначив шляхи й напрями співпраці з заокеанськими колегами.
З усіх питань було прийнято відповідні рішення і дано доручення.