Засідання ректорату 8 вересня 2014 року

DSC053668 вересня 2014 року
м. Київ, вул. Воровського 18/2

 

 

 

8 вересня 2014р. відбулося чергове засідання ректорату, на якому директори Інститутів та Коледжу поінформували про початок навчального року та питання, пов’язані з поселенням студентів у гуртожитки. Спільно обговорили питання графіку навчального процесу у 2014/15 н.р. та зустрічей ректорату з першокурсниками. Разом з тим були розглянуті питання про звіти директорів, підготовку нової редакції Статуту Університету та положень про новостворені структурні підрозділи.

Проректор з наукової роботи Хоружа Л.Л. наголосила на рейтингу публікаційної активності викладачів та повідомила про план заходів до Всеукраїнського дня бібліотек 30 вересня, зокрема, проведення традиційної акції «Подаруй бібліотеці книгу».

Проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н.В. поінформувала про підготовку електронних навчальних курсів для І курсу заочної форми навчання, затвердження структури е-портфоліо викладача та Положення про Інтернет-портали та сайти структурних підрозділів Університету.

Проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи Турунцев О.П. акцентував увагу на необхідності неухильного виконання плану заходів раціонального використання енергоносіїв та їх економії, затвердженого наказом «Про створення антикризового енергетичного штабу університету» №355 від 01.09.2014р.

На засіданні ректорату також розглядалися питання цивільної оборони та проведення навчань з евакуації студентів і персоналу. З усіх питань прийнято узгоджені рішення.