Засідання ректорату 03 листопада 2014р.

DSC0536603 листопада 2014 року
м. Київ, вул. Воровського, 18/2

 

 

 

3 листопада 2014р. відбулося чергове засідання ректорату, на якому обговорили питання удосконалення роботи аспірантури та її трансформації у докторську школу, створення системи підвищення кваліфікації працівників, підсумки рейтингу публікацій викладачів в науково-метричних базах даних, початок роботи приймальної комісії, затвердження структури електронного портфоліо викладача, плану видань університету на 2015 рік та інші.

Спільно обговорили питання надання допомоги солдатам у зоні АТО.

Проректор з наукової роботи Хоружа Л.Л. проінфомувала про підсумки рейтингу публікацій викладачів Університету в науково-метричних базах даних за 2014 рік. Про строки вступної кампанії до Університету у 2015 році поінформував проректор з науково-методичної та навчальної роботи і відповідальний секретар приймальної комісії О.Б.Жильцов.

Морзе Н.В., проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності, відзвітувала про відрядження до Селезького університету (Польща) та виконання завдань проекту IRNet.

На ректораті також розглядалися питання відзначення Дня української писемності та мови, святкування Дня студента, проведення Грінченківської декади (1-10 грудня) тощо.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення.