Засідання ректорату 8 лютого 2016 р.

IMG_08558 лютого 2016 р
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

 

 

 

8 лютого відбулося чергове засідання ректорату, на якому розглянули питання реорганізації структурних підрозділів Університету; результатів рейтингу науково-педагогічних працівників у 2015 році; напрямів розвитку бібліотеки; підготовки до організації Всеукраїнського форуму «Нова освіта України: pro et contra» (25 березня); рейтингу Університету у Webometrics; організаційного забезпечення курсів англійської мови для співробітників Університету.

Окрема увага на засіданні була приділена питанням щодо організації та проведення зимової заліково-екзаменаційної сесії; стану розробки і затвердження Робочих навчальних програм навчальних дисциплін за 1-ий семестр 2015-2016 н.р.; вдосконаленню пропускного режиму в Університеті, а також обговорили пропозиції структурних підрозділів щодо розвитку культури україномовного середовища в Університеті та підвищення кваліфікації викладачів інших ВНЗ.

Також на ректораті обговорили питання продовження роботи соціального проекту "З Києвом і для Києва" (з 27 лютого); ходу виконання наказу «Про затвердження пріоритетних напрямів організаційної та адміністративно-господарської роботи Університету від 08.01.2016 р. № 06» та інше.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.