Засідання ректорату 18 квітня 2016 р.

DSC0536618 квітня 2016 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

 

 

 

18.04.2016 року відбулося чергове засідання ректорату.

Під час роботи ректорату присутніми було заслухано проректора з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н.В. зі звітом про результати інвентаризації комп’ютерної техніки в Університеті, а також аналізом використання в освітньому процесі придбаного ліцензійного програмного забезпечення. Було розглянуто наявність комп’ютерної техніки у розрізі структурних підрозділів за роками придбання, виокремлено комп’ютерну техніку, що потребує оновлення, оскільки не дає змоги використовувати сучасне програмне забезпечення для якісного викладання. З урахуванням отриманих результатів ректоратом було прийнято рішення скласти перспективний план придбання комп’ютерної техніки, згідно з яким у 2017 році запланувати виділення коштів на оновлення комп’ютерів, а нагальні потреби вирішити найближчим часом.

Ректор університету Огнев`юк В.О. та головний бухгалтер Босенко І.А. поінформували ректорат про те, що в окремих структурних підрозділах з квітня місяця збільшено фонд заробітної плати, витрати на поточні ремонти та покращення матеріально-технічної бази.

Проректор з наукової роботи Віннікова Н.М. поінформувала про окремі положення Постанови Кабінету міністрів України від 23 березня 2016 р. №261 «Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у вищих навчальних закладах (наукових установах)» в якій йдеться про нормативні строки перебування в аспірантурі та докторантурі, вимоги до наукових робіт, права та обов’язки наукового керівника тощо. Ректоратом ухвалено рішення внести зміни до Положення про аспірантуру і докторантуру Університету відповідно до Постанови.

Турунцев О.П., проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи, презентував ескізний проект облаштування зали Вченої ради університету в приміщенні навчального корпусу по вулиці Маршала Тимошенка, 13-Б та проект-концепцію поточного ремонту спортивного майданчика Університетського коледжу на проспекті Ю.Гагаріна, 16. Після розгляду та обговорення членами ректорату прийнято рішення внести деякі правки до дизайнерського проекту зали Вченої ради та розпочати ремонтні роботи. Щодо спортивного майданчика, прийнято рішення розпочати підготовчі роботи без змін.