Засідання ректорату 06 червня 2016 р.

IMG_085506 червня 2016 р
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

  

 

 

06 червня 2016 року відбулося чергове засідання ректорату.

Під час роботи ректорату присутніми було заслухано радника ректора з фізичної культури і спорту Боляка А.А. з проектом розвитку спорту в Університеті та виведенням його на професійний рівень, який включає підтримку студентських спортивних команд, закупку інвентарю, інформаційну підтримку спортивних заходів тощо. Після обговорення було прийнято рішення розробити план підтримки чоловічої й жіночої команд Університету з футболу та футзалу, команди з чирлідингу (група підтримки), створити професійну команду з шахів та гандболу.

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи Жильцов О.Б. виніс на обговорення питання про затвердження переліку вибіркових дисциплін, які студенти Університету обрали для вивчення у наступному навчальному році. Після розгляду членами ректорату прийнято рішення винести це питання на обговорення Вченої ради Університету.

Проректор з наукової роботи Віннікова Н.М. запропонувала до обговорення питання щодо вартості навчання в аспірантурі та докторантурі Університету (для вступників 2016 року). Порівнявши ціни попередніх років, врахувавши перехід на навчання в аспірантурі за відповідними освітньо-науковими програмами було ухвалено, що вартість контракту в денній аспірантурі (за 4 роки навчання) становитиме 43 000 грн; вартість контракту в заочній аспірантурі (за 4 роки навчання) - 41 000 грн; вартість контракту в докторантурі Університету (за 2 роки навчання) становитиме 19 500 грн.

Присутніми було заслухано проректора з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н.В. зі звітом про організацію та розробку сайтів новостворених структурних підрозділів, а також з пропозицією внести певні зміни в інформаційний портал Університету.

Про поточну підготовку до випуску магістрів та графік урочистостей поінформувала проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Бєлофастова Т.Ю. Урочистості з випуску студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" відбудуться 30 червня о 15.00, з випуску молодших спеціалістів - 1 липня о 10.00. Випускні студентів освітньо-кваліфікацйного рівня бакалаврів пройдуть в Інститутах за окремим графіком. Також Таїсія Юріївна поінформувала членів ректорату про результати конкурсу з присудження премій Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України - міста-героя Києва. За результатами засідання конкурсної комісії премію Київського міського голови отримають 5 студентів та співробітників нашого Університету: Іскендерова Лейла (студента 3 курсу), Погребняк Інга (доцент кафедри української літератури і компаративістики), Трофимченко Анастасія (студентка 3 курсу), Черкаська Дарія (аспірантка 3 курсу), Журавель Тетяна (кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи).

З усіх питань обоговорених на ректораті прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.