Засідання ректорату 12 вересня 2016 року

DSC0536612 вересня 2016 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

 

 

 

12.09.2016 відбулося чергове засідання ректорату.

На початку засідання ректор Огнев’юк В. О. та члени ректорату підбили підсумки корпоративної поїздки на археологічні розкопки у село Майданецьке, де зараз тривають розкопки трипільського поселення. Здійснюють розкопки наші співробітники НДЛ археології на чолі з Відейком М. Ю. спільно з німецькими колегами.

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи Жильцов О.Б. поінформував про активізацію працевлаштування студентів педагогічних спеціальностей Університету у навчальні заклади Києва у зв`язку з попитом на таких спеціалістів.

Проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Бєлофастова Т. Ю. повідомила про хід поселення студентів у гуртожитки. Станом на 12 вересня поселено понад 1300 студентів.

Проректори за напрямами поінформували про основні заплановані заходи на період з вересня по грудень 2016 року.

Радник ректора з правових та кадрових питань Даценко Ю. О. зробила акцент на деяких моментах організації та проведення Зборів трудових колективів, а також інших питаннях роботи з кадрами.

Також на ректораті розглянули та погодили пропозиції університетів Польщі, зокрема Університет Валчу, Люблінський католицький університет імені Івана Павла II, Єзуїтський університет Ігнаціо у Кракові, про підписання договорів про співпрацю.

Окрім цього під час засідання було розглянуто низку важливих питань, а саме: пріоритети бюджету на 2017 рік; обговорення у структурних підрозділах Кодексу корпоративної культури і Декларації щодо його дотримання; експлуатація гуртожитку по вул. Старосільській; заходи з профорієнтаційної роботи тощо.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.