Ректорат обговорив підготовку до нового навчального року

23 серпня 2017 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

23 серпня 2017 року відбулось чергове засідання ректорату, в ході якого члени ректорату обговорили важливі й актуальні питання. На початку засідання ректор Огнев’юк В. О. підбив підсумки вступної компанії-2017 позитивно оцінивши її результати. Зокрема він наголосив на тому, що цьогоріч до лав грінченківців додалось ще 2906 студентів. Також на ректораті обговорено питання щодо підготовки до нового навчального року. У ході якого було відзначено про завершення реконструкції спортивного комплексу Університетського коледжу, проведення ремонтних робіт в навчальному приміщені № 2 за адресою І.Шамо 18/2, а саме повний капітальний ремонт з реконструкцією приміщення їдальні, переобладнання підвальних приміщень в дві хореографічних студії, капітальний ремонт навчальних аудиторій та майстерень Інституту мистецтв. У навчальному корпусі № 1 за адресою вул. Тимошенка 13-б завершено роботи з переоблаштування атріуму.

Огнев’юк В. О. поставив на обговорення питання про організацію заходів з посвяти в студенти, які відбудуться 31 серпня та 1 вересня. У свою чергу, директори та декани в робочому порядку висловили свої пропозиції щодо проведення цього заходу.

Також у ході засідання обговорено проведення Київського освітнього форуму «Нова українська школа 2017-2018 н.р.: старт чи продовження поступу». Зокрема, Огнев’юк В. О. відмітив високий рівень злагодженості університетської команди в процесі підготовки цього заходу, при цьому відзначивши активну участь директора Інституту післядипломної педагогічної освіти Войцехівського М.В..

Проректор з науково-методичної роботи, соціально-гуманітарної роботи та лідерства Бондарева О.Є. поінформувала про строки поселення студентів в гуртожитки.

Окрім цього члени ректорату спільно обговорили проведення конференції науково-педагогічних, наукових, педагогічних працівників Університету Грінченка «Лідерство для нової освітньої стратегії Університету», яка відбудеться 30 серпня о 10.30 в актовій залі навчального корпусу №1.

На засіданні було погоджено підписання договору про міжнародне співробітництво з Загребським університетом.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.