Ректорат обговорив систему адаптації новопризначених науково-педагогічних співробітників Університету

16 квітня 2018 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

16 квітня 2018 року відбулося чергове засідання ректорату. Завідувач ННЦ культури лідерства ФІТУ Бреус Ю.В. розповіла про розробку системи адаптації новопризначених науково-педагогічних співробітників Університету Грінченка. Під час обговорення цього питання було визначено підрозділи для апробації системи адаптації нових науково-педагогічних працівників Університету Грінченка у 2018 р. Такими підрозділами стали: Інститут філології, Педагогічний інститут, Інститут мистецтв та Факультет здоров’я, фізичного виховання та спорту.

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи Жильцов О.Б. доповів про підходи до формування регіонального замовлення на 2018 рік, надавши членам ректорату відповідну інформацію.

Декан Історико-філософського факультету Александрова О.С. презентувала членам ректорату Центри компетенції, які були створені на базі цього факультету. Зокрема, розповіла про ті функції, які виконують Центри практичної підготовки, ознайомила членів ректорату із розкладом їх роботи та функціональним наповненням. Також Александрова О.С. розповіла про нові Центри компетенцій, які планується створити на факультеті.

Про узагальненні пропозиції керівників структурних підрозділів щодо закупівлі матеріалів та обладнання для Центрів компетенцій 2018-2019 навчального року розповів проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи Турунцев О.П..

Радник ректора з правових та кадрових питань Даценко Ю.О. поінформувала про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад науково-педагогічних і наукових працівників Університету.

Також на засіданні ректорату було обговорено питання щодо ініціативи з увічнення пам'яті про загиблих у роки Першої світової війни. З даного питання доповідала декан Історико-філософського факультету Александрова О.С..

На засіданні ректорату розглядалися інші актуальні питання, з яких прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.