Студентам та аспірантам контрактної форми навчання

 

Шановні студенти та аспіранти,

які навчаються в Київському університеті імені Бориса Грінченка

за кошти фізичних (юридичних) осіб

(відповідно до укладених договорів)

 

В Україні продовжує діяти воєнний стан. Відповідно до наказу ректора від 25.02.2022 № 112 в Університеті з 28.02.2022 до 01.04.2022 оголошено канікули. Станом на сьогодні така можливість є за рахунок перенесення термінів літніх канікул, що передбачені графіками освітнього процесу. Уточнений графік освітнього процесу буде оприлюднено на сайті Університету Грінченка пізніше.

Окремі працівники Університету захищають Україну в лавах Збройних Сил і підрозділах територіальної оборони; дехто евакуювався на Західну Україну й за кордон. Попри все, Університет Грінченка продовжує втілювати в життя свою місію – служить людині, громаді, суспільству, надаючи киянам життєво необхідні послуги, допомагаючи студентам і співробітникам, які потрапили в складні життєві обставини.

У співпраці з Благодійним фондом сприяння розвитку освіти імені Бориса Грінченка Університет перерахував 1,5 млн грн на допомогу Збройним Силам України. Окрім того, кожен співробітник Університету робить свій внесок у боротьбу з рашистськими окупантами.

Університет Грінченка звертається до Вас із проханням оплатити навчання в Університеті відповідно до умов підписаного договору. Це допоможе Університету отримати необхідні ресурси для відновлення освітнього процесу, підготовки до атестації (залучення висококваліфікованих працівників зі складу роботодавців) і видачі дипломів випускникам, підготовки довідок на Ваше замовлення, виплати заробітної плати співробітникам Університету, підтримання навчальних корпусів у належному стані тощо.

Університет Грінченка гарантує надання якісної освітньої послуги, передбаченої укладеним з Вами договором про підготовку фахівців.

У разі відсутності можливості оплатити навчання в другому півріччі 2021–2022 навчального року сума заборгованості буде актуалізована та відкоригована після стабілізації ситуації.

 

З повагою – 

Ректорат Університету