«Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету» запрошує до подання рукописів до випуску №16 (1), 2024!

Кінцевий термін прийому рукописів до номеру — 15 березня 2024 року

Шановні науковці!

Електронне наукове фахове видання «Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету» (категорія “Б”) запрошує до подання рукописів до 16 (1) випуску. Рукописи приймаються англійською та українською мовами до 15 березня 2024 року.

Подання обсягом від 16 до 40 тис. символів, що відповідають тематиці журналу, приймаються через онлайн систему видання. «Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету» сприяє популяризації наукових доробків у галузі ІКТ в освіті, сприяє поширенню інновацій у цифровій педагогіці. Публікації індексуються наукометричними та реферативними базами даних (Google Scholar, InfoBase Index, European Reference Index for the Humanities and the Social Sciences, WorldCat, OpenAIRE, Crossref, ERIH PLUS та ін.), а також усі файли періодично архівуються та зберігаються у Національній бібліотеці України імені І.В. Вернадського, Київ, Україна.

Детальніше з вимогами до оформлення подання можна ознайомитись за посиланням. При виникненні питань стосовно реєстрації, рецензування, редагування рукопису, автор може звертатися на електронну адресу журналу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Будемо раді бачити Вас серед авторів нового випуску електронного наукового фахового видання «Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету»!

 
Створено: 06/02/2024 13:29