Додатковий набір на курси вивчення англійської мови

Шановні колеги!

Центр програм з лідерства служіння продовжує набір на онлайн курси вивчення англійської мови «Speaking and Listening» та «Practicing Grammar» для всіх співробітників Університету.

 

Курс «Listening and Speaking» підійде учасникам з рівненем A1-A2. Протягом двадцяти занять (2 кредити) учасники зможуть покращити навички слухання та говоріння англійською мовою, а також подолати мовний бар'єр і почувати себе краще у мовному середовищі, та отримати сертифікат у разі успішного проходження курсу.

Початок занять: 20 березня з 10:00 по 11:20
Формат: онлайн, платформа Zoom
Вартість курсу: 2000 грн
Реєстрація за посиланням

Курс «Practicing Grammar» підійде учасникам з рівненем В1-В2. Протягом двадцяти занять (2 кредити) учасники зможуть пропрацювати основні граматичні конструкції та навчитись їх використовувати доречно та правильно під час комунікації. Це дозволить учасникам почувати себе краще у мовному середовищі та подолати мовний бар'єр. У разі успішного проходження курсу учасники отримають сертифікат.

Початок занять: 13 березня з 11:50 по 13:10.
Формат: онлайн, платформа Zoom
Вартість курсу: 2000 грн
Реєстрація за посиланням

 

Заняття проводить Єлизавета Кременицька, фахівець з організації дозвілля студентів НМЦ СГВ та ОДС, бакалавр з відзнакою за спеціальністю “Англійська мова та література”, магістрантка другого року навчання Факультету романо-германської філології.

За детальнішою інформацією телефонуйте за номером 095-840-60-25 (Єлизавета) або пишіть на пошту Центру програм з лідерства служіння Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 
Створено: 12/03/2024 15:20