І Міжнародний конкурс хореографії «Оплески»

13-4 листопада 2012 р.
вул. Тимошенка 13-Б

 

 

 

 

3-4 листопада 2012 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка пройшов І Міжнародний конкурс хореографії «Оплески» за підтримки Київської міської державної адміністрації, Оболонської районної в місті Києві адміністрації та нашого Університету.
Організатори - ініціативний колектив творчих людей та ВГО «Фонд підтримки і розвитку мистецтва та спорту «Єдина країна» в особі Чинки Олени Петрівни майстра спорту України, Чемпіонки України, бронзової призерки Європи, фіналістки Чемпіонату світу зі спортивних танців на візках, переможниці Національної Премії «Гордість країни», володарки Всеукраїнської Премії «Жінка ІІІ тисячоліття».
Це перший в Україні проект, в якому взяли участь танцівники хореографічних колективів і танцівники шоу-програм з особливими потребами. Проведення такого заходу стало унікальною спробою об’єднати на одній сцені талановитих людей з різними фізичними можливостями.
Конкурс надав змоги творчим колективам з України та Росії обмінятися особистим творчим досвідом, ідеями, новаторським поглядами отримати оцінку своєї роботи від заслужених діячів хореографічного мистецтва.
Голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації В.Антонов виніс Подяку колективу Університету в особі Ректора Огнев’юка Віктора Олександровича «За активну участь в організації та проведенні конкурсу та вагомий особистий внесок у справу благодійності і милосердя».
Державна служба з питань інвалідів та ветеранів нагородила проректора з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Бєлофастову Таїсію Юріївну Грамотою «За активну участь у підготовці та проведенні конкурсу, збереження та популяризацію хореографічного мистецтва та вагомий внесок в естетичне виховання молоді».
Слід відзначити, що у проведенні конкурсу хореографії «Оплески» свою допомогу надали: НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів на чолі з Перепельченко Оксаною Володимирівною та Відділ соціально-гуманітарної роботи під керівництвом Осадчої Валентини Пилипівни.
Особливу теплоту та увагу у спілкуванні з учасниками подарували наші студенти-волонтери та начальник Відділу виховних технологій Інституту суспільства Баранова Наталія Валеріївна. Це студенти І курсу спеціальності «Інформатика»: Богданов Олександр, Давидов Дмитро, Пластун Максим, Житинський Леонід, Осієвська Павліна, Башкевич Аліна, Оксаковська Ірина, Притула Ігор, Пасічник Дмитро, Головченко Євген, Кудінов Руслан, Белас Андрій, Захарченко Данило, Ширяєв Володимир.
Дякуємо всім, хто долучився до проведення І Міжнародного конкурсу хореографії «Оплески»!