Відкриття Центру інноваційних знань Світового банку в КМПУ імені Б.Д. Грінченка

Відкриття Центру інноваційних знань Світового банку в КМПУ імені Б.Д. Грінченка

23 червня 2009 року в Київському міському педагогічному університеті імені Б.Д. Грінченка відбулося урочисте відкриття Центру інноваційних знань Світового банку та церемонія підписання Меморандуму про співпрацю між Світовим банком і Університетом.

Участь у заході взяли:

  • Керівництво та співробітники Представництва Світового банку в Україні.

  • Керівництво та співробітники Київського міського педагогічного університету імені Б.Д. Грінченка.

  • Представники агенцій Організації Об’єднаних Націй.

  • Представники Делегації Європейської Комісії в Україні.

  • Представники міжнародних організацій та неурядових організацій.

  • Керівництво Національної бібліотеки імені Вернадського та Бібліотеки Національного університету «Києво-Могилянська Академія».

  • Представники низки засобів масової інформації.

Честь офіційно відкрити Центр інноваційних знань Світового банку та розрізати символічну стрічку була надана директору Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови пану Мартіну Райзеру та ректору Київського міського педагогічного університету імені Б.Д. Грінченка пану Віктору Огнев’юку.

Підписання Угоди про співробітництво.

Відкриття та функціонування Центру інноваційних знань як відкритого для широкої громадськості інформаційного ресурсу в своїй основі базується на співробітництві. Саме співробітництво є тим фундаментом, що породжує нові ідеї та забезпечує їх успішну реалізацію для сприяння суспільному розвитку. Сучасний суспільний розвиток визначається як трансформація у суспільство знань. Тому дуже символічним і безперечно актуальним є той факт, що для відкриття нового Центру інноваційних знань свої зусилля поєднали саме ті організації, які своєю щоденною діяльністю формують це суспільство знань.

З боку Світового банку Угоду підписав директор Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови Мартін Райзер. З боку Київського міського педагогічного університету імені
Б.Д. Грінченка Віктор Огнев’юк.

Фотогалерея