Виставка в Польщі

IMG 085607-09  березня 2013 року
м. Варшава, Польща

 

 

 

 

7-9 березня 2013 року Університет, єдиний навчальний заклад з України, брав участь у 19-му міжнародному освітньому ярмарку «Perspektywy 2013», що відбувся у столиці Польщі Варшаві.

На ярмарку були представлені навчальні заклади, організації, наукові установи, центри освіти, органи управління освітою, посольства, бізнес-структури Польщі, Росії, Франції, Німеччини, Австралії, Нідерландів.

Під час ярмарку ректор університету В. Огнев’юк провів зустрічі з Президентом освітньої фундації «Perspektywy» Вальдемаром Сівінські, почесним ректором Вищої школи педагогічної Т.Левовицьким, ректором школи С. Мєшальські. Під час зустрічей досягнуто домовленостей про поглиблення співпраці та започаткування нових проектів.

Завідувач НДЛ освітології С.Сисоєва дала інтерв’ю польському радіо щодо участі нашого університету у ярмарку, а завідувач НДЛ міжнародних проектів Г. Вдовиченко провела презентацію університету, в якій взяли участь завідувач НДЛ освітології С.Сисоєва, директор інституту суспільства К. Линьов і заступник НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності О. Зеленюк.

Відвідувачам виставки було запропоновано стажування в університеті та програми літніх шкіл, що знайшло відгук у польських студентів та аспірантів.

Університет було відзначено Дипломом «За активну участь» в ярмарці.