Практичний семінар «Створення електронних навчальних курсів на платформі Moodle»

met sem little11 червня 2013 року
вул. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

11 червня 2013 року співробітниками НДЛ інформатизації освіти під керівництвом проректора з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н.В. проведено практичний семінар «Створення електронних навчальних курсів на платформі Moodle» для авторів, які подали розроблені ЕНК на сертифікацію.

Сертифікація ЕНК та отримання відповідного документа про авторське право на навчальний ресурс є одним із результатів курсів підвищення кваліфікації з інформаційно-комунікаційної компетентності, які запровадженні з січня 2012 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка за підтримки ректора Віктора Олександровича Огнев’юка.

Станом на 10 червня 2013 року навчання завершили 201 науково-педагогічний працівник. Сертифіковано 31 електронний навчальний курс. Результати сертифікацій оприлюднені на порталі Університету.

У квітні 2013 р. тривала третя хвиля сертифікації ЕНК. На сертифікацію науково-педагогічними працівниками подано 47 ЕНК, з яких сертифікацію пройшов лише 1 ЕНК.

З метою належного рівня підготовки авторських ЕНК та їх якості, під час семінару експерти, які проводили сертифікацію, зустрілися з авторами курсів та надали рекомендації для успішного проходження сертифікації.

На семінарі учасниками прийнято рішення про продовження терміну доопрацювання авторських ЕНК, поданих на сертифікацію до 23 червня 2013 р.

Дякуємо всім, хто знайшов час та можливість взяти участь у семінарі.