Тренінг «Удосконалення навчального процесу засобами програмного забезпечення SMART Notebook»

24-25 березня 2014 року
м. Київ

 

 

 

24-25 березня в навчальному центрі SMART Київського університету імені Бориса Грінченка співробітниками НДЛ інформатизації освіти проведено тренінг «Удосконалення навчального процесу засобами програмного забезпечення SMART Notebook» для вчителів та адміністрації Гімназії № 117 імені Лесі Українки.

Педагоги ознайомились із основними принципами використання інтерактивних дощок у навчальному процесі, можливостями програмного забезпеченням SMART Notebook.

Учасники тренінгу активно працювали індивідуально та у групах, із задоволенням сприймали нову інформацію, з ентузіазмом виконували запропоновані вправи. Педагоги зазначили, що курс дуже цікавий, проходить в інтерактивній формі. Повна візуалізація матеріалу допомагає зрозуміти його великий обсяг. Важливою для вчителів є й можливість практичної роботи біля інтерактивної дошки, яких лише у приміщенні університетського центру SMART три.

Також вчителям було надано велику кількість посилань на джерела з відкритим доступом до ресурсів інтерактивних занять, розробок вчителів, матеріалів, з якими можна працювати за межами навчального центру.

Усі учасники тренінгу зареєструвались на спеціальному сайті, де можна знайти адаптовані до навчальних програм української школи плани уроків для SMART Board, розмістити свої розробки та спілкуватися з колегами.

Вчителі, завучі та директор школи Нідзієва Вероніка Анатоліївна відзначали доцільність практичних випробувань, комфортність приміщення навчального центру, дружелюбну атмосферу.

Сподобалось колегам столичного, одного з найкращих навчальних закладів Києва, програмне забезпечення, яке розширює простір для творчості, дає нові можливості для викладання, забезпечує високий інформативний, демонстративний,  інтерактивний рівень проведення уроків, спонукає до самоосвіти та саморозвитку.

Також учасники тренінгу відзначили доступне викладання матеріалу та сучасність матеріальної бази для роботи й виконання завдань.

Відео. Під час тренінгу.