Вітаємо новообраного голову студентського наукового товариства Київського університету імені Бориса Грінченка Анну Ташлай!

DSC 10905 червня 2014 року

вул. Маршала Тимошенка, 13-Б,

 

 

 

 

05 червня 2014 року відбулось щорічне звітно-виборче засідання студентського наукового товариства Київського університету імені Бориса Грінченка, на якому були присутні голови, заступники та активи СНТ всіх структурних підрозділів.

З вітальним словом до учасників засідання звернулась проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор Хоружа Людмила Леонідівна. Вона зауважила, що сьогодні справжній професіонал – це всебічно та гармонійно розвинена особистість, яка поєднує в собі високі особистісні якості та професійні знання і навички, а також має прагнення максимально реалізувати свій інтелектуальний потенціал та творчі здібності для досягнення успіху. Саме це вимагає від ВНЗ зміни парадигми навчання та збільшення дослідницького компоненту. Людмила Леонідівна відзначила високі успіхи досягнуті у студентській науковій роботі у 2013/2014 н.р., зокрема участь у всеукраїнських студентських наукових конференціях, перемоги та здобутки у всеукраїнських конкурсах та олімпіадах.

Першим пунктом порядку денного був звіт голови СНТ Університету Анни Ташлай за 2013/2014 н.р. У своєму виступі Анна підбила підсумки діяльності СНТ у 2013/2014 н.р., розповіла про найбільш значущі події та досягнення. В обговоренні звіту взяли участь представники СНТ всіх структурних підрозділів, які відзначили злагодженість та результативність роботи, товариську та творчу співпрацю у вирішення наукових завдань.

Другим питанням порядку денного були вибори голови студентського наукового товариства Університету на 2014/2015 н.р. Під час розгляду цього питання відбулось висунення кандидатури Анни Ташлай, студентки ІІІ курсу напряму підготовки “Українська мова та література” Гуманітарного інституту для здійснення процедури відкритого голосування. Анна представила свою програму діяльності СНТ Університету на 2014/2015 навчальний рік.

За результатами відкритого голосування простою більшістю голосів Анну Ташлай було обрано головою СНТ Університету на 2014/2015 н.р.

Представники навчально-наукових структурних підрозділів подякували Анні за організацію та розвиток студентської наукової роботи в Університеті, за ініціативність та творчість, а також побажали їй успіхів, наснаги та натхнення у реалізації перспективного плану в наступному році.

Від щирого серця вітаємо Анну з обранням, бажаємо крокувати лише вперед, відповідально виконувати свої обов’язки та досягати нових звершень.

DSC_1084
DSC_1089
DSC_1090