Студенти Гуманітарного інституту кинули виклик своїм викладачам у першому змаганні серії ігор Alias

preview alias

13 жовтня 2015 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка 13-Б

   

 

 

Перша гра великого турніру Аlias відбулася в Гуманітарному інституті 13 жовтня 2015 р. Завданням гравців було пояснити своїй команді якомога більше слів без використання спільнокореневих. Головною особливістю гри було те, що у рівному поєдинку зійшлися викладачі та студенти. Викладацька команда анітрохи не поступалася студентам у креативності та згуртованості.

Багато дискусій виникло в командах під час бонусних завдань із відсотками. Приміром, команді викладачів потрібно було зробити припущення, скільки відсотків студентів готуються до семінарів безпосередньо перед парою, а студенти, в свою чергу, роздумували над тим, скільки викладачів роблять вигляд, що не бачать списування на іспитах.

Протягом всієї гри в аудиторії лунав сміх, звучали найрізноманітніші пояснення слів та дуже несподівані варіанти відповідей. Організатори та ведучі навіть вирішили зробити для гравців додатковий раунд, де одному з учасників потрібно було пояснити команді поняття, на цей раз використовуючи лише мову жестів.

Всі учасники отримали яскраві враження та заряд позитиву на цілий день, а переможцям дісталися символічні призи та шанс позмагатися в фіналі з представниками інших університетів.