Презентація корпоративної культури Університету

123

5 листопада 2015 року
м. Київ, вул. Еспланадна, 20
Американські Ради з міжнародної освіти

 

 

 

5 листопада 2015 року відбулася зустріч “Business social selfie. Корпоративна культура” за ініціативи організації з соціального консалтингу “Параграф”, “JCI Ukraine” , “Американські Ради з міжнародної освіти”. На зустрічі обговорювалися особливості корпоративної культури в міжнародних та українських організаціях.

Проф. В. О. Огнев’юк, ректор Київського університету імені Бориса Грінченка, був запрошений на даний захід у якості спікера. Віктор Олександрович виступив з доповіддю “Корпоративна культура – основа розвитку Київського університету імені Бориса Грінченка”. Присутні мали змогу почути про університетські цінності, місію, традиції, “секрети” успіху, стиль управління та інші елементи грінченківської корпоративної культури. Доповідь викликала неабиякий інтерес аудиторії, було багато цікавих запитань, пропозицій щодо можливої співпраці тощо.

На заході були представлені кейси ще трьох організацій. Спікери розповіли про “родзинки” корпоративної культури їхніх колективів, кожна презентація була цікавою та змістовною.

Нам надзвичайно приємно, що організатори відзначили високий рівень корпоративної культури та ефективне управління у Київському університеті імені Бориса Грінченка. Дякуємо за надану можливість обміну досвідом у даній сфері!

 

1
2
3
6
7
8
123