Підписано Угоду про співпрацю з ВНЗ Кіпру

1

25 листопада 2015 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

 

  

  

 

25 листопада ц.р. було підписано Угоду про співпрацю між нашим закладом та Університетом Центрального Ланкаширу на Кіпрі.

З робочим візитом до Києва напередодні прибув Директор школи права тепер уже партнерського ВНЗ пан Тім Потьє. 24 листопада 2015 гість зустрівся зі студентами-грінченківцями в Гуманітарному інституті нашого університету. Він презентував програми, що пропонує Університет Центрального Ланкаширу на Кіпрі.

Свою співпрацю з ВНЗ Кіпру наш Університет планує розпочати з започаткування літньої школи з питань європейської інтеграції. Ректор Київського університету імені Бориса Грінченка, професор Віктор Олександрович Огнев'юк, під час зустрічі з доктором Тімом Потьє зазначив, що така програма є важливою не тільки для нашого ВНЗ, але й для країни в цілому. Обидві сторони виявили бажання працювати у майбутньому і над іншими проектами в освітній сфері.

Ми щиро сподіваємося на довгострокову співпрацю між Київським університетом імені Бориса Грінченка та Університетом Центрального Ланкаширу на Кіпрі.

 

 

1
3
8