Підписання Договору про міжнародне співробітництво із Сетон Хол університетом у Саут-Оріндж, Нью-Джерсі, США

Фото підписання Договору про міжнародне співробітництво із Сетон Хол університетом у Саут-Оріндж, Нью-Джерсі, СШАм. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

 

 

 

 

Університет Грінченка підписав Договір про міжнародне співробітництво із Сетон Хол університетом у Саут-Оріндж, Нью-Джерсі, США.

Сетон Хол університет є приватним римсько-католицьким університетом. Це найстаріший єпархіальний університет у США. Він був заснований в 1856 р. і названий на честь Анни Елізабет Сетон, яка займалася просвітницькою і благодійницькою діяльністю і стала першою із двох вихідців із США, кого римо-католицька церква оголосила святою і канонізувала у 1975 р. Анна Елізабет Сетон шанується як покровителька католицьких шкіл.

Сьогодні Сетон Холл університет складається із одинадцяти Вищих шкіл та Коледжів, в яких навчається 5.800 студентів бакалаврату та 4.400 студентів в магістратурі. Університет має 860 співробітників. Сетон Холл університет зайняв 123 місце серед кращих національних університетів у США в 2016 р.

Наше партнерство здійснюється в області досліджень та міжнародної діяльності. Ми щиро сподіваємося реалізувати спільно багато цікавих освітніх проектів!

Ініціаторами підписання угоди про співпрацю стали з американської сторони професор Джеймс К. Дейлі з Коледжу освіти і гуманітарних послуг Сетон Хол університету та з української сторони доцент Ольга Тарасенко з кафедри історії України Київського університету імені Бориса Грінченка.

Скульптура Св. Анни Елізабет Сетон біля будівлі Школи бізнесу Сетон Хол університету. На червоних цеглинках внизу написані прізвища меценатів, які надавали і надають благодійницькі внески на розвиток Сетон Хол університету.

 

Підписання Договору про міжнародне співробі...
Підписання Договору про міжнародне співробі...
Скульптура Св. Анни Елізабет Сетон біля буд...