Тренінг змістового модуля «Лідерство» (для керівників підрозділів)

trening liderstvo 318-19 жовтня 2016 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

Управління – не тільки складний процес організації діяльності, а й справжнє мистецтво створювати таланти та оновлювати систему. Для вдосконалення цих умінь завідувачі кафедр та керівники інших підрозділів Університету Грінченка 18-19 жовтня пройшли навчальний тренінг за лідерським модулем в рамках програми підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників.

Тренером була Міляєва Валерія Робертівна, завідувач НДЛ культури лідерства, доктор психологічних наук, професор. Проблематика тренінгової взаємодії була зосереджена на підвищенні управлінської компетентності, зокрема йшлося про: адаптацію стилю управління до умов сучасної освіти; підвищення професійної мотивації викладачів і студентів; розробку і реалізацію нововведень в освітньому середовищі.

Структура тренінгу включала такі інтерактивні методи, як мозковий штурм, проектна робота тощо. Особливе захоплення викликала методика «світове кафе», яка дозволила обмінятись досвідом, вислухати і врахувати думку кожного. Учасники відзначили надзвичайну користь тренінгу для ефективної управлінської роботи та висловили побажання щодо подальшої співпраці.

 

 

Тренінг змістового модуля «Лідерство» (для...
Тренінг змістового модуля «Лідерство» (для...
Тренінг змістового модуля «Лідерство» (для...
Тренінг змістового модуля «Лідерство» (для...