Вітаємо Світлану Олександрівну Сисоєву з обранням академіком НАПН України!

Вітаємо Світлану Олександрівну Сисоєву з обранням академіком НАПН України!20 жовтня 2016 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

 

 

Вітаємо завідувача науково-дослідної лабораторії освітології, доктора педагогічних наук, професора Світлану Олександрівну Сисоєву з обранням дійсним членом (академіком) Національної академії педагогічних наук України.

С.О.Сисоєва – знаний вчений, засновник наукової школи з розвитку наук про освіту, творчості та технологій у неперервній освіті, вивчення й узагальнення міжнародного досвіду функціонування освітніх систем. Світлана Олександрівна розробила та обґрунтувала методологію міждисциплінарного підходу до дослідження освітніх процесів, що має вагоме теоретичне і практичне значення для розвитку освітології як наукового напряму цілісного пізнання сфери освіти, підготовки освітологів та експертів у галузі освіти, модернізації освіти в України у контексті євроінтеграційних тенденцій.

Щиро вітаємо Світлану Олександрівну з високим званням академіка та бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії, підтримки однодумців та вдячних вихованців, подальших наукових і творчих звершень!

Вітаємо Світлану Олександрівну Сисоєву з обранням академіком НАПН України!   Вітаємо Світлану Олександрівну Сисоєву з обранням академіком НАПН України!