Збірник наукових праць «Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету» прийнято у нові міжнародні бази даних!

Збірник наукових праць «Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету» прийнято у нові міжнародні бази даних!січень - лютий 2017 року

 

 

 

Протягом січня та лютого 2017 року рецензований збірник наукових праць з міжнародною редакційною колегією «Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету» (головний редактор – Наталія Морзе, проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Університету Грінченка, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України), зареєстровано у нових міжнародних базах наукових видань.

Наукометрична база Information Matrix for the Analysis of Journals розроблена фахівцями Університету Барселони (Іспанія) та оцінює наукові видання за їх присутністю в публічних джерелах наукової інформації. Щороку для журналів обчислюється індекс ICDS, котрий за підсумками 2016 року склав для збірника «Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету» 2.8 бали.

База даних наукових видань Міжнародного інституту організації досліджень (Індія, Австралія) створена з метою забезпечення зручної співпраці видавців, науковців і редакторів у освітній та науково-дослідницькій сфері по всьому світу.

Реферативна база даних PKP Index (Simon Fraser University, Канада) індексує матеріали, опубліковані на платформах Public Knowledge Project. Зокрема, до бази включаються якісні проекти на базі Open Journal Systems, Open Monograph Press і Open Conference Systems.

Реферативна база даних Simple Search Metadata (Інститут програмних систем НАН України) індексує публікації українських наукових видань і забезпечує інтерфейс для розширеного пошуку матеріалів за метаданими.