Дидактичний модуль Програми підвищення кваліфікації для науково-педагогічних працівників

dydaktychnyj modul 530-31 березня 2017 року
м.Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

 

Нове важливо не тільки побачити, а й відчути! Саме тому викладачі Університету Грінченка мали можливість 30-31 березня 2017 р. в рамках Програми підвищення кваліфікації пройти навчання з дидактичного модуля. Заняття проводив Жильцов Олексій Борисович, проректор з науково-методичної та навчальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент.

У позитивній робочій атмосфері учасники групи працювали два дні. Першого дня викладачі разом з Олексієм Жильцовим детально знайомились з правилами розробки і представлення освітніх програм та освітніх профілей, виконували практичні вправи щодо формулювання результатів навчання відповідно до європейських стандартів. Кожний учасник групи намагався правильно сформулювати результати навчання з того навчального курсу, який ними викладається. Також в цей день викладачі обговорювали питання, що пов’язані з організацією та запровадженням у практику роботи навчання, заснованого на дослідженнях. Учасники заходу ділилися власним досвідом, а також активно обговорювали повідомлення своїх колег.

Другий день розширив знання щодо використання засобів сучасних інформаційних технологій у практику роботи викладача вищої школи. Слухачі власноруч за комп’ютером вчились створювати ментальні карти, а також жваво обговорювали можливість використання такого дидактичного засобу при навчанні студентів.

Викладачі відзначили, що здобута інформація у теплій психологічній атмосфері єдинодумців стала цінним ресурсом для професійного зростання.

 

Дидактичний модуль Програми підвищення квал...
Дидактичний модуль Програми підвищення квал...
Дидактичний модуль Програми підвищення квал...
Дидактичний модуль Програми підвищення квал...
Дидактичний модуль Програми підвищення квал...