Гостьова лекція Заслуженого юриста України Мойсеєнка Віктора Миколайовича

Гостьова лекція Заслуженого юриста України Мойсеєнка Віктора Миколайовича10 травня 2017 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

  

  

  

 

За ініціативи декана факультету права та міжнародних відносин Грицяка Ігоря Андрійовича, завідувача кафедри публічного та приватного права Нашинець-Наумової Анфіси Юріївни для студентів спеціальності «Право» була проведена гостьова лекція Керівника Служби з питань помилування Секретаріату Президента України (2005-2010 рр.), державного службовця 1-го ранку, Заслуженого юриста України, кавалера ордена Данила Галицького Мойсеєнка Віктора Миколайовича на тему: «Юридична професія в розбудові та зміцненні української державності».

Мойсеєнко Віктор Миколайович працював у Генеральній прокуратурі України старшим прокурором, заступником начальника кримінально-судового управління, старшим помічником Генерального прокурора України з особливих доручень. Під час зустрічі він поділився своїм величезним професійним досвідом, довів, що теорія і практика допомагає швидше набувати життєвих навичок.

Студентам була презентована авторська юридична праця «Помилувати не можна стратити». Праця Віктора Миколайовича сприяє розкріпаченню душ «світських» громадян і робить їх більш відповідними демократичному суспільству тим, що підіймає завісу й оголює ту частину реального життя суспільства, яке в колоніальну добу було заховане за сімома великими печатками. Автор надав цікаву статистику, яка наочно виявляє тіньовий бік моралі наших людей і допомагає поглянути на самого себе та на своїх ближні збоку.

Унікальна лекція об'єднала майбутніх професіоналів, викладачів факультету права та міжнародних відносин та запрошених фахівців.

 

Матеріали надано Факультетом права та міжнародних відносин

Автор: Нашинець-Наумова А.Ю.

Гостьова лекція Заслуженого юриста України ...
Гостьова лекція Заслуженого юриста України ...
Гостьова лекція Заслуженого юриста України ...
Гостьова лекція Заслуженого юриста України ...
Гостьова лекція Заслуженого юриста України ...