Spring Leadership Camp

Spring Leadership Camp

27-29 березня 2018 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

  

З 27 по 29 березня 2018 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась програма розвитку лідерських якостей для старшокласників "Spring Leadership Camp".

Понад двадцять завзятих учнів київських шкіл протягом трьох днів активно обмінювалися думками щодо лідерства, вчилися обґрунтовувати свою думку та працювати у команді. Крім того, усі види діяльності супроводжувалися спілкуванням англійською мовою, вивченням лексики та нових граматичний конструкцій.

Учасники Spring Leadership Camp опанували знання з таких тематичних блоків як "Лідерство та лідери", "Лідерські навички та якості" та "Командоутворення" і на практиці застосували отримані знання та переконалися у тому, що без взаємодії один з одним важко досягти бажаного результату. Крім працівників Центру програм з лідерства служіння, учні мали змогу поспілкуватися із американським гостем Кені Пейном та поділитися своїми думками щодо лідерства та табору загалом.

Програма розвитку лідерських якостей старшокласників була ініційована та проведена Центром програм з лідерства служіння. Влітку планується проведення наступного етапу програми під назвою "Summer Leadership Camp ".

 

Матеріали надано Центром програм з лідерства служіння

Spring Leadership Camp
Spring Leadership Camp
Spring Leadership Camp
Spring Leadership Camp