Наукове стажування у Вищій школі менеджменту в Барселоні

Наукове стажування у Вищій школі менеджменту в Барселоні

серпень-жовтень 2018 року
Вища школа менеджменту в Барселоні (Іспанія)

 

 

 

Доцент кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Факультету права та міжнародних відносин, к.юр.н., доцент Тимченко Ліліана Олексіївна в рамках програми академічної мобільності перебуває з 27 серпня ц.р. на науковому стажуванні у Вищій школі менеджменту в Барселоні (Graduate School of Management in Barcelona - ​​GSM Barcelona).

За період перебування Тимченко Л.О. ознайомилась з потенціалом, програмами, освітньо-науковою та викладацькою стратегією Школи. Зокрема, в Школі працюють видатні голандські, іспанські, італійські, канадійські дослідники, експерти провідних іспанських банків Santander, BBVA, лідери урядових та неурядових міжнародних організацій, як наприклад, ЮНЕСКО.

Вища Школа Менеджменту в Барселоні пропонує цілий ряд освітніх програм, розрахованих на студентів старших курсів університетів, викладачів і професіоналів. Школа є організатором Міжнародної Асоціації Університетів GSM Barcelona (108 університетів з 40 країн), учасником якої є і наш Університет.

У фокусі освітніх програм GSM Barcelona – менеджмент вищої освіти, організація міжнародного бізнесу, розвиток банківського сектора, вдосконалення структур готельного господарства. У 2018 - 2019 навчальному році GSM Barcelona пропонує нові академічні програми в сфері кібер безпеки та менеджменту.

Безперечно, програми наукового академічної мобільності спрямовані на реалізацію умов Болонської декларації щодо уніфікації вимог до якості освіти; сприяють популяризації та підвищенню реноме закладу освіти, зміцненню і розвитку міжуніверситетських зв'язків.

 

Матеріали надано НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти

Наукове стажування у Вищій школі менеджмент...
Наукове стажування у Вищій школі менеджмент...
Наукове стажування у Вищій школі менеджмент...
Наукове стажування у Вищій школі менеджмент...